-
JB
Światło Ciszy – Droga Modlitwy i Uzdrowienia - Modlitwa o pokój serca No.1
Sacred Echoes Chant
„Modlitwa o pokój serca – Chorał gregoriański 432 Hz”.
To początek muzycznej pielgrzymki, która prowadzi przez ciszę, modlitwę i światło nadziei. Każda pieśń w tym albumie to modlitwa serca, pełna pokory, wiary i tęsknoty za Bogiem.
„Pokój zostawiam wam, pokój mój daję wam; nie tak, jak daje świat, Ja wam daję. Niech się nie trwoży serce wasze ani się nie lęka.” (Ewangelia Jana 14:27)
O serii „Chorały serca”: Ten album to Vol. 1 duchowej serii muzycznej, w której każdy kolejny tom odkrywa inny wymiar wiary, ciszy i nadziei.
W nadchodzących częściach usłyszysz:
Vol. 2 – Światło nadziei w ciszy (Chorał gregoriański o uzdrowieniu duszy)
Vol. 3 – Pieśń o miłości Bożej
Vol. 4 – Cisza, która uzdrawia
Vol. 5 – Droga światła
Vol. 6 – Głos wieczności
Vol. 7 – Pokój duszy i ciała ????
Niech ten cykl stanie się Twoją codzienną modlitwą. Zanurz się w ciszy, posłuchaj szeptu Ducha Świętego i pozwól, by Jezus napełnił Twoje serce pokojem.
BOŻE, miej w opiece Polskę całą!Taką piękną i wspaniałą!
Nigdy nie pojmiemy dróg, którymi prowadzi nas Bóg.
Uwielbiaj Pana w każdym czasie. Tylko Jemu należy się chwała.

-
JB
“Modlitwa uzdrowienia duszy i ciała” - Chorał gregoriański 432 Hz
“Modlitwa uzdrowienia duszy i ciała” -Chorał gregoriański 432 Hz 
Sacred Echoes Chant
Kiedy ból staje się nie do zniesienia, modlitwa w formie pieśni gregoriańskich otwiera serce na Boga.
Ta kolekcja 7 chorałów benedyktyńskich łączy głosy mnichów i głos solisty, tworząc modlitwę w ciszy, która dotyka serca, uspokaja umysł i przynosi ukojenie w cierpieniu fizycznym i emocjonalnym.
Każda pieśń została powiązana z określoną częstotliwością (Hz), aby wspierać równowagę ducha, ciała i serca.
To nie tylko muzyka – to modlitwa śpiewana, która prowadzi do głębszej relacji z Bogiem.
Izajasz 30:15 – „W nawróceniu i spokoju jest wasze ocalenie, w ciszy i ufności leży wasza siła.” Psalm 34:18 – „Pan jest blisko skruszonych w sercu i wybawia złamanych na duchu.”

-
JB
Modlitwa, która uzdrawia ciało - Chorał gregoriański | Gregorian Chant – Prayer That
Modlitwa, która uzdrawia ciało - Chorał gregoriański | Gregorian Chant – Prayer That
Sacred Echoes Chant
2,96 tys. subskrybentów
W chwilach bólu i choroby, gdy ciało jest słabe, a serce zmęczone — ta modlitwa śpiewana staje się drogą do uzdrowienia. „Uzdrów Moje Ciało” to chorał gregoriański benedyktynów, wykonany w częstotliwości 432 Hz, niosący pokój, równowagę i duchową siłę. Niech dźwięki tego świętego śpiewu wypełnią Twoje serce światłem i uzdrowieniem.
W ciszy modlitwy odnajdziesz Boga, który dotyka i odnawia każdą cząstkę Twojego życia.